GEURHANGERS

Custom made bedrukte autogeurtjes, gestanst in elke gewenste vorm en bedrukt met uw eigen logo of tekst. Een must voor elk bedrijf in de autobranche: tankstations, dealers, car wash bedrijven, autohandelaren, poetsbedrijven, garage`s, auto onderdelen / car parts, etc. Maar ook uitermate geschikt voor reclame van transportbedrijven, banken, verzekeringen, winkels in de detailhandel, reisbureaus, of willekeurig elk ander bedrijf. Bedrukte autogeurtjes zijn een zeer effectief hulpmiddel om uw naamsbekendheid te vergroten, aandacht te vestigen op een bepaalde actie of er voor te zorgen dat uw telefoonnummer heel lang bewaard wordt. Uw promotieartikel wordt opgehangen in de auto, vele weken bewaard en elke dag wordt er tegen aan gekeken. Dus een zeer opvallende plek in de auto gebruiken als etalage, daar draait het om. Bovendien zijn de kosten relatief zeer laag. Reclame in geuren en kleuren!!

GESTANST IN ELKE VORM

Bij ons bent u niet gebonden aan vaste stansvormen, wij stansen uw geurhangers in elke gewenste vorm. Stuur ons uw logo en wij maken vrijblijvend een ontwerp voor u.

GRATIS ONTWERP / GEEN VERBORGEN KOSTEN!

Het ontwerpen van uw bedrukte geurhangers doen wij volledig gratis! Er komen ook geen verborgen kosten bij zoals opstart kosten, bedrukkingskosten, instelkosten, bezorgkosten of wat dan ook bij. Bij ons zijn de prijzen 'all-inclusive', dus u betaalt alleen de prijs die u hier ziet ( uiteraard komt er wel BTW bij)!

KEUZE UIT VELE GEUREN

U kunt bij ons kiezen uit 10 verschillende geuren voor uw geurhangers.
Sea Fresh, Green Apple, Zafira, Pine, Newberry, Melon, Fresh, Coconut, Lime, Lavander, zijn onze standaardgeuren.

VERPAKKING

De geurhangers worden voorzien van een elastiekje aan de bovenkant zodat je deze op een makkelijke manier kunt ophangen aan de achteruitkijkspiegel. Daarna worden onze custom made luchtverfrissers standaard per stuk verpakt in een transparante folie. Bovendien kunnen wij een alternatieve verpakking aanbieden zoals een headercard, kartonnen doosje, pvc doosje, etc.

Moods and the City BV is een specialist in het ontwerpen, bedrukken en produceren van custom made autogeurtjes. Gratis ontwerp en gratis levering!!